Feriehus

På Bakketun har me 4 utleigeeiningar av ulik storleik. Alle er utstyrde for sjølvhushald og har eige bad og TV. Alle einingane har sofa i stove som kan omgjerast til to ekstra soveplassar. Alle einingane har tilgang til fellesområda på tunet, grillplass, leikeplass, hage og parkering. Gratis wifi.

Gamlahuset Gardshus med sjel frå 1865 med fire soverom og totalt 8-10 sengeplassar. Eit hus med sjel der mange av dei gamle detaljane er bevart. Triveleg kjøken med open grue og spiseplass.
Sjå fleire bilete.
Floren Floren Romsleg leiligheit (75m2) med to soverom og totalt 5-7 sengeplassar. Eigen balkong med flott utsikt over bygda og Hardangerfjorden. Leiligheita er nyleg pussa opp og er tilrettelagt for bevegelseshemma.
Sjå fleire bilete.
Hagen Leilighet (53 m2) i våningshus med 2 soverom og totalt 4-5 sengeplassar. Godt utstyrt kjøkken og nyare bad. Flott utsikt og utgang til hage.
Sjå fleire bilete.
Mjølkerommet Mjølkerommet Liten leiligheit (ca.28 m2) med soverom og stove i eitt og totalt 2-4 sengeplassar. Eigen kjøkkenkrok med spiseplass. Bad med dusj.
Sjå fleire bilete.